Les Buttes

Project : Les Buttes, La Rue des Buttes, St John

Design Proposal :
This redevelopment and refurbishment project has added a double height a double height snooker room, a large 1st floor family room and a three car garage to what was already a considerable dwelling but unusually the entire redevelopment has been contained within the structure of the original redundant barns.

Working with a team of other consultants the design proposals were developed around both the proposed interiors and the existing structure. The existing openings were reused and all new openings were carefully considered to ensure they complimented the existing buildings. A new driveway access was created into the courtyard and this new access allowed the feature glazing to the first floor family room to be integrated within the existing structure.

Status :
Completed

Additional views – Select to expand, to close the pop up please click back in the project window

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *