Clos de la Gare

Project : Clos de la Gare, La Rue de Sergente, St Brelade.

Design Proposal :
This redevelopment of the former Leonards Garage site has provided a development of sixteen family homes with separate garages, private gardens and communal landscaping. With houses located each side of a central shared surface access road the completed development presents a family orientated pedestrian friendly development.

Predominantly three bedroom houses (each with the facility for a future loft conversion), the two storey timber framed structures have been finished with plain rendered walls and boarded gable features. Lowered eaves, single storey garages, balconies and the entrance canopies provide the variety of heights, scale and massing. Whilst the boarded finish is replicated in the details of the dormers and the extended gables which frame the external timber balconys. All of which is complimented by the choice of doors, windows, slate roofs and the aluminium gutters and downpipes.

Status :
Completed

Additional views – Select to expand, to close the pop up please click back in the project window

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *