Cliffside

Project : Cliffside, La Route de la Pulente, St. Ouen

Design Proposal :
The house is perched on the north side of the headland overlooking La Pulente and St. Ouen’s Bay. The design employs three simple forms, the main house with its pitched roof and glazed gable leads onto a terrace and spa from the primary living space and a balcony from the upper floor bedroom. The copper clad mono pitch lean-to forms the ground floor entrance and first floor kitchen and dining room, whilst the rear bedroom suite that opens onto a private terrace is topped by a pyramid roof.

Contemporary in nature, the completed building enjoys spectacular views across St. Ouens bay from within the building and from the series of outdoor balcony and terrace spaces which exploit the variety of levels that this building spans.

Status :
Completed

Additional views – Select to expand, to close the pop up please click back in the project window
3D imagery provided by Danny Meyer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *