Bistro Frere

Project : Bistro Frere,  La Mont de Rozel, St Martin

Design Proposal :
Frere will be familiar to many as a former restaurant positioned on the headland above Rozel Harbour and enjoying outstanding views towards the French coast. Our brief was to convert the building into a single luxury home. Although most of the structure was retained, a series of glazed gables and terraces were introduced which addressed the views. A grand entrance portico, and the introduction of local granite in the terracing give the building a new identity as a contemporary residence. Central to the design are the landscape proposals, which include an infinity pool, which blends seamlessly with the sea beyond. The building incorporates the latest technology, with many of the control systems capable of being operated by the owner from anywhere in the world.

Status :
Completed

Additional views – Select to expand, to close the pop up  please click back in the project window
3D imagery provided by Danny Meyer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *